Teszt
Teszt

Az itt található tesztek mindegyike ingyenesen, regisztráció nélkül használható bárki számára. Regisztrált hallgatóinknak kitűnő gyakorlási lehetőséget nyújtanak, de felhívjuk a figyelmüket, hogy az itt elért eredményeiket nem tárolja a program. Hallgatóink a kurzus részeként nyilvántartott feladataikat a hallgatói menüsor "Feladatok" menüpontja alatt találhatják.

A szintfelmérő tesztet elsősorban leendő hallgatóink figyelmébe ajánljuk, de használhatja bárki, aki szeretné letesztelni tudásszintjét. Akik a hallgatói regisztrációt szeretnék elindítani, azok a Regisztrációs űrlap kitöltésével kezdjék, amit a Tanfolyamok menüpont alatt találhatnak meg.

A feleletválasztós teszt egy gyakran bővülő kérdésadatbázist használ (nyelvta, szókincs, szóhasználat stb.), amelyet tanáraink rendszeresen új kérdésekkel bővítenek. A teszt elején lehetőség van beállítani sok egyéb mellett a mérendő tudásszintet is.

A SzóKincsTeszt - ahogy a neve sugallja - angol és magyar szavakat kérdez ki: egyik nyelvről a másikra kell fordítani a megjelenített szavakat és kifejezéseket. A teszt elején beállítható, hogy mely nyelvről mely nyelvre kíván fordítani a tesztelő. A tesztben megadtuk a lehetséges fordítások listáját is. Ez a teszt olyan adatbázist használ, amelyben gyakran használt angol tankönyvek szókincse található, szintekre bontva.

A Kultúrkvízben magyar kérdések és magyar válaszok szerepelnek - mindegyik az angolszász kultúra valamely területét érinti: zene, történelem, hagyományok, politika, irodalom, sport stb. A kvíz játszható regisztráció és bejelentkezés nélkül is, de a bejelentkezett tesztelők 100%-os eredményükért bónuszpontokat kapnak a Klubkártyájukra. Erről bővebb információ a Klub menüpont alatt olvasható.search EN EN EN | Saját szótár | Birds of a feather flock together. Vagyis: madarat tolláról, embert barátjáról.