Internetkatalógus angolt tanulóknak

1. Listázz!

Szótárak, lexikonok Hírportálok Vizsgainfók Tévé & Rádió Irodalom Újságok, folyóiratok Szakmai folyóiratok Múzeumok, képtárak Történelem Földrajz Hagyományok, ünnepek Politikai berendezkedés Zene USA GB Ireland Canada Australia New Zealand Wales Scotland Könnyűzene Komolyzene Nemzeti ünnepek Híres emberek Tudományos élet Állami hivatalok Főzés, receptek Viccek, humor Tinédzsereknek Minden, ami iskola Egyetemek, fősikolák Utazóknak Az angol nyelvről Business English Szoftverek nyelvtanulóknak Videó Hangfájlok

2. Keress a katalógusunkban!


Keresd a kifejezést: Címben Leírásban URL-ben

3. Máshol és másféle dolgokat keresnél?


4. Ajánlj te is egy honlapot!

Te is ajánlhatsz honlapot, akár a sajátodat is. Ha azt értékesnek találjuk mi is, akkor mindenképpen felvesszük a listára. Alapkövetelmény minden ajánlott honlap esetén, hogy legyen rajta regisztráció nélkül is ingyenesen elérhető tartalom, amely az angol nyelv iránt érdeklődők figyelmére számot tarthat. Egyértelmű reklámoknak azonban nem adunk helyet itt. (Reklámozásra, bannercserére van lehetőség, olvasd el az erről szóló információt vagy írj nekünk levelet!)

Honlap neve:

Honlap címe (URL):
http://

Rövid ismertető (írd ide az ismertető alá azt is, mely kategóriákba ajánlod a honlapot; lehetséges kategórianevek ezen a lapon fent a felsorolásnál):

search EN EN EN | Saját szótár | on purpose: direkt, szándékosan. Van 'directly' szó is angolul, csakhogy az tök mást jelent: közvetlenül, áttételek nélkül.