Angol nyelvvizsgák - vizsgára felkészítő tanfolyamaink

Nyelvvizsgára felkészítő kurzusok

Online tanfolyamainkat a világ bármely zugából elérheted, és te választhatod meg, mikor legyen az angolórád.

1. Egyéni online tanfolyamok

Bármikor jelentkezhetsz, a tanfolyam akkor indul, amikor szeretnéd. Ezen túlmenően mindenben a te igényeidhez igazítjuk a kurzust: gyakoriságban, tananyagban, vagy akár a témákban is. Ez a rész kizárólag írásbelivel foglalkozik (de van benne hallás utáni értés is), de ha a szóbelivel is szeretnél közben foglalkozni, semmi akadálya: online szóbeli órákat is vehetsz olyan gyakorisággal, ahogyan te szeretnéd (lásd alább). Bővebb információért kattints ide!

2. Kötött tanmenetű online kurzusok

Ilyen típusú kurzusra is bármikor jelentkezhetsz, és akkor indul, amikor te szeretnéd. Ez az előzővel szemben fix tanmenettel rendelkezik, így kiválóan tervezhető a tanfolyam időbeosztása - viszont kevesebb lehetőség nyílik az egyéni igények maximális kielégítésére. További érv lehet mellette, hogy jelentősen olcsóbb, mint a többi forma. Bővebb informácó itt.

3. Szóbeli online órák

Csak Skype-pal kell rendelkezned, és a szóbeli angolóra máris a számítógépedbe költözött. Az órákat teljes, önálló tanfolyammá is szervezhetjük neked, de azt is lehetővé tettük, hogy csak néhány alkalmat vegyél, ha éppen egy vizsga, egy utazás, egy munkamegbeszélés, állásinterjú vagy konferencia, vagy csak egy baráti beszélgetés előtt állsz és úgy érzed, fel kellene turbózni az angol nyelvű kommunikációs képességedet. A tandíjat előfizetéses rendszerben kell fizetned (ahogyan az egyéni online tanfolyamét is), vagyis te döntöd el a jelentkezéskor, hány órát akarsz előre kifizetni, és később az általad megszabott rendszerességgel újra fizethetsz újabb órákért. További részletes információ itt.

search EN EN EN | Saját szótár | Ha megigéred, hogy vmiről hallgatsz, mint a sír, mondd ezt: my lips are sealed.