Magánórák, konzultációk és offline tanfolyamok

Hagyományos, személyes órákat is ajánlunk Budapesten, az Angol Tanszék Bt. jelenlegi telephelyén: IX. kerület, Mester utca 61-63. A személyes órákra az online kurzusok hallgatói is és mások is jelentkezhetnek, akár teljes tanfolyamra, akár rövid felkészítésre, vagy akár egy-egy konzultcióra is.

1. Hagyományos tanfolyamok

Elsősorban egy- vagy kétszemélyes tanfolyamokat ajánlunk, de csoportokat is szeretettel fogadunk (jóllehet mi magunk nem szervezünk csoportot). A tanfolyamon a hallgató célkitűzéseit szem előtt tartva teljes körű felkészítést kínálunk nyelvvizsgákra, érettségire vagy nem vizsgát célzó általános, szintentartó, szakmai vagy egyéb kurzusok keretében. A tanfolyamon minden szükséges modult fejlesztünk (beszéd, beszédértés, olvasás és írás, szókincs, nyelvtan, kiejtés stb.) A tanfolyam hosszát, időbeosztását, gyakoriságát, a tananyagot és minden egyéb kérdést egyénileg egyeztetjük a hallgatóval, a tanfolyam minden eleme személyre szabott. Az időbeosztás lehet flexibilis, de ez természetesen a kapacitás függvénye.

2. Konzultációk

A konzultációkat fel lehet használni általános beszédgyakorlatra az online tanfolyamok kiegészítéseként, vagy rövid felkészüléshez (akár egy prezentációra készülsz, akár nyelvvizsga előtt vagy, akár egy külföldi utazásra akarsz nyelvileg felkészülni). A konzultációkat minden esetben a Te kérdéseidre vagy az általad meghatározott témákra építjük.

Levél küldése. A tárgy sorban jelöld meg, hogy Konzultációra, beszédgyakorlatra vagy tanfolyamra szeretnél-e jelentkezni!

search EN EN EN | Saját szótár | Mindenféle mondandód végére teheted ezt: you dig? - vágod? (= érted?)