Munkalehetőség

Az alábbi munkalehetőséget kínáljuk:

Jelenleg nem keresünk munkatársat, de ha elküldöd az önéletrajzodat és egyéb információkat, felvesszük veled a kapcsolatot a legközelebbi alkalommal, amikor munkatársra lesz szükségünk.

Szívesen vesszük más munkahelyeken hátránnyal induló kollégák jelentkezését is (mozgássérült, látássérült, idősebb korosztály, kismama stb).

1. Tanfolyamvezető tanár

Feladata:

- A hallgató munkáinak ellenőrzése, értékelése. Csoportos tanfolyamokon szigorúan meghatározott tanmenet alapján kell haladni. Az egyéni kurzusoknak nincs részletes tanmenete, azt a tanár állítja össze a hallgató szintje, érdeklődési köre, egyéb jellemzői és kívánalmai szerint az Online Angol Tanszék sokezer feladatot tartalmazó készletéből az illető szint tematikája alapján. Minden kurzusnál követelmény: a hallgatót tanácsokkal, javaslatokkal kell ellátni a feladatokkal kapcsolatos problémák felmerülése esetén - általában véve a tanfolyami célok elérését szem előtt tartva az online tanfolyam vezetése.

A munka nincs helyhez kötve, a világ bármely részéről végezhető, de a határidőket szigorúan be kell tartanod.

Követelmények:

 • angol szakos tanári diploma (főiskolai vagy egyetemi)
 • tanítási gyakorlat ide vagy oda: profi módon műveld a szakmát
 • a magyar és az angol nyelv magas szintű ismerete
 • a fontosabb angol nyelvvizsgák követelményeinek, feladatainak alapos ismerete
 • az internetes böngészők magabiztos kezelése
 • Precíz munkavégzés, a határidők betartása (komolyan!)
 • Rendelkezz gyors interneteléréssel és egy megbízható számítógéppel - és vállald, hogy ha az meghibásodik, akkor "megoldod" a dolgot!

Előnyt jelent: számítástechnikai ismeretek, további nyelvvizsgák ismerete.

Jelentkezés:

Küldj egy tömör, angol nyelvű szakmai önéletrajzot erre a címre!

A munkakezdés előtt tanártesztet kell elvégezned (hallgatói munkák kommentálása és javítása, hallgatói kérdések megválaszolása stb.), majd meg kell ismerned az online munka módszertani, pedagógiai és technikai részleteit, végül pedig élesben is végezned kell egy teszttanítást.

Fizetés és egyebek:

Munkavégzés megbízási szerződéssel, fizetés az ellenőrzött modulok alapján havonta. Noha nem óradíjat számolunk, hanem feladatmodulokat, ez óradíjra átszámítva átlagos vagy a feletti díjazásnak felel meg.


2. Tananyagfejlesztő tanár

Feladata:

- Oktatóanyagok (tutorials) írása. Mintákat ld a Tankönyv menüpontban!
- gyakorló feladatok, tesztek és egyéb tanfolyami feladatok írása, szerkesztése. Például reading comprehension teljesen önálló elkészítése az anyagszerzéstől a magyarázó jegyzetek írásán át a kapcsolódó feladatok megírásáig. A munka során részletesen meghatározott tananyagot is kell írnod, de arra is képesnek kell lenned, hogy csupán téma alapján is meg tudj szerkeszteni egy teljes feladatcsomagot (pl. szerkessz egy tízfeladatos modult egy újdonságnak számító műszaki felfedezésről, vagy írj egy csokor feladatot a friss sztárpletykákról, írj feladatgyűjteményt Floridáról stb.) A munkához meg kell majd ismerned az Online Angol Tanszék feladattípusait és feladatírási szabályait.

Követelmények:

 • angol szakos tanári diploma
 • a magyar és az angol nyelv magas szintű ismerete
 • gyakorlat tananyagok írásában, szerkesztésében
 • kiváló írásbeli stílus
 • legalább 2 év angoltanítási gyakorlat
 • legalább alapfokú nyelvészeti ismeretek (pl. az egyetemi angol szakokon oktatott ismeretek)

A tananyagokat a legtöbb esetben magyar nyelven kell elkészíteni.

Előnyt jelent a HTML és a PHP nyelv alapjainak ismerete, és ezt a munkadíjban is elismerjük. (A tananyagok végső formája html és php.)

Jelentkezés:

Küldj egy tömör, angol nyelvű szakmai önéletrajzot erre a címre! Ha van már saját magad által írt tananyagod, máris elküldhetsz egy kis részletet belőle, de a későbbiekben ettől függetlenül is kérünk majd mintát egy általunk meghatározott témában.

Fizetés és egyebek:

Munkavégzés megbízási szerződéssel, fizetés a megrendelt és leadott anyagok után.

search EN EN EN | Saját szótár | Ha azt akarod mondani: ez pénz/idő/ízlés kérdése, azt így mondd: It's a matter of money/time/taste.